REACTIES

Dit is mijn persoonlijke bron. De intieme en intense stiltebeleving in de omsloten tuin van Hutton in the Forest zette mij aan om het fenomeen van stilte diepgravend te gaan onderzoeken. Dit door, het lijkt tegenstrijdig, in gesprek te gaan met een keur aan individuen die voor mij op enigerlei wijze met stilte te maken hebben en die daar vanuit hun werkveld en ervaring hun licht op kunnen laten schijnen. Als ook door zelf hun stilteplekken te bezoeken, de sfeer te proeven en de ‘sense of place’ fotografisch in beeld te brengen om te pogen de veelvormigheid van stilte te doorgronden en te doorvoelen.

Ook u wordt van harte uitgenodigd een persoonlijke bijdrage aan het beeldend onderzoek Stildernis te leveren. Dit kan door u eigen stiltebeleving en de plekken waar u rust en stilte vindt via het reactieformulier aan mij kenbaar te maken. Reacties op de gepresenteerde podcasts, fotoseries en stiltefiches zijn ook van harte welkom. Laat u horen!

Heeft u interesse om een selectie van het gepresenteerde materiaal te publiceren of exposeren, of in de aankoop van een Fine-art fotoprint neem dan telefonisch contact op met mij, Dennis Moet +31 (0)6 55328779.

14 + 11 =

Productie en © Dennis Moet, 2019-2020